Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hälsar dig

mörkret
en mördare
glider
hasar
dånar med sin väldiga kropp
- mörker
omslut mig
sänk mig ned
drunknar gärna
och vittrar bort




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-11 17:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
stark
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo