Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

Skatan sitter
I en sirlig trång bur
Hoppar från pinne
Till pinne
Ty vingklippt
är
varje vinge
Tvingats bit för bit
In i förtrycket
Med nedsänkt huvud
Bligar skatan
Ser livet rinna förbi
Ångrar att hon tidigt i livet
Lockades
Av blinget
Å hatar vartenda
jävla tingest
Hoppas att någon
Genomskådar
Utan att skrämmas
Vingklippt är varje vinge
Kvar sitter hon på sin pinne




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-11 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t