Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A kiss is not just a kiss


Stilla, stilla
en delad trygghet
En kärleksförklaring,
själar emellan
Denna själ vars läppar och händer,
rörde vid mig så jag fortfarande skälver
Toppen på en vulkan,
hettan lockar och väntar
Myser i värmen,
du lämnat inom mig
Vackra, underbara
vila hos mig
En dag lyfter vi




Fri vers av Emmeline
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-11 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du beskriver en härlig relation.
Fortsätt ge oss andra sådana förebilder!
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline