Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kloka ord från en gammal sjökapten som gjorde sällskap på tunnelbanan med mig på 70-talet. Något omarbetad text.


SL...decemberbagatell 11

 

 

Sitt när du är ung

när du väl blir gammal och

skröplig får du stå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-11 22:34



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Känns igen : )
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP