Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul och Gott Nytt År ...

... önskar jag 
alla mina skrivarvänner
och alla andra som läser mina texter här ...

Är inte så ofta här när jag är med min älskling
i Skåne vid Sydkusten - eventuellt tittar jag in lite då och då
men första veckan i januari 2023 är jag åter mer närvarande
då jag är i Stockholm några veckor innan nästa tur ...

Tack för att ni läser och uppskattar det jag förmedlar 
i mina flöden här sedan snart 18 år tillbaka.

Åter igen
God Jul och ett innerligt Gott Nytt År önskar jag 
alla mina läsare!

Kram
Peter




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-12-12 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack detsamma Peter!
Önskar dig all lycka och ett underbart 2023!

2023-01-06

  BenGust VIP
2023 kan bara bli bättre
än det knackliga 2022.

2023-01-05

  Ninananonia VIP
Tack!

Önskar dig en riktigt God Jul Peter!

Kram Ninananonia
2022-12-21

  in effigie VIP
God Jul och Gott Nytt År!
2022-12-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
God jul och Gott nytt år!
2022-12-13

  Kungskobran VIP
Tack det samma, God Jul och Gott Nytt År
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP