Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredje ljuset i en värld av mörker

tröttheten fortskrider
tankarna centrifugeras
snön lyser upp skymningen
kylan gnistrar i snön
tredje ljuset idag
I omvärlden
Inget positivt
Man undrar
Om hela universum
Ligger i ett magnetfält
Eller vad fan d nu kan vara
Nåt måste d vara
Som världen agerar
För just nu är det fler idioter
Än nånsin som öppnar käften
Själv så känner man sig
Som ett egoistiskt svin i dessa tider
Trots 2 fadderbarn, världsförälder
Barncancerfonden, Cancerfonden
Jag kan göra mer, vill göra mer
räds att inte orka
Mörkret fallit
Belysningen tänts
Min livsoro
Får mig att stressa livet
Som om det ska bli färdig spelat
Regisserat å klart
När man knappt spelar
Huvudrollen genom livet
Slumpen, tillfälligheter
Gener, mod, rädsla
Tur, otur
Spelar dom största rollerna
Tänk att alla dom saker
Som är mig kära
Är fullständigt värdelösa
Förutom kanske några instrument
Nåt smycke
Möjligen mina texter
Som kan låta min stämma höras
Nån generation
Efter att min energi svävar fritt
Så tydligt jag kan se den förändring, pappa
Vad som blev mindre viktigt
Genom åren
Och se den förståelse
Vilket jag önskat
Se klarare
Innan din klocka
Stannade
-10
Snart midnatt
Månens sken
Hjälper inte mänsklighetens
Mörker
Hunden somnat vid fötterna
Jag släcker lampan
Å önskar så mycket




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-12 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP