Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom rummen

Den absoluta tystnaden
och stillheten
i denna stund
i denna lägenhet
får mig att minnas
andra tider
andra människor
som funnits i mitt liv
de glider omkring
som spöken
som vålnader
genom rummen
i mitt huvud

Vi är alla
en lång kedja
av känslor och tankar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-12 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP