Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar som snabbt kom ner på pränt. Typ.


Vandringsväg

Ja.
Så var det då den där vägen som vi trodde vi vandrade.

Men vi vandrar den inte alls.
Längre.

Jag är vuxen nu.
Så jag vandrar inte mer.
Inte med dig.
Inte med er.

Jag vandrar ensam nu.
För jag är vuxen.
Nu.

Men vi trodde vi vandrade vidare.

Men vi vandrade nog inte alls.




Fri vers av Kajsa
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-08-09 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa
Kajsa