Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraftsamling

 

ett omen
tecknat i snön
efter talgoxens
frukostbesök

någon har kommit in utifrån
ett bråk har uppstått
barstolar krossats
och till slut har ett litet släckts

det river i halsen
ishänder som klättrar uppåt
feberdrömmar
med en utomjordisk logik

sanningen är inte densamma
efter två dagar på raken
med bedräglig halka

jag greppa sängkarmen
hasar mig upp
ut genom fönstret

den frostig imman
efter karensveckans överdos
på mina ögonlock

 

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-12 18:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är lätt att sätta i halsen när en människa läser med spänning i tilltagande.
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP