Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

favoritdag

fastnar i shoppingpsykosen
materiellt och ekonomiskt vårdslös
i sällskap av mig själv

en kick
jämförbar med
den drogerna en gång gav

egentid på stan
i opiatdimman
en frihetskänsla
i ett kemiskt fängelse
de bästa dagarna
i ett annat liv

tänk att jag
vid mina sinnes fulla bruk
kan uppleva
en så kallad favoritdag

ett stenkast från sergels torg




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP