Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Do you see or know, Walk by faith


Dagarna går emot slutet

Dagarna går emot slutet
Men ingen vill tala om det
Ingen skriver sanningarna
Ingen skriver om tiden
Som är KORT.

Ingen funderar och ingen berättar
Inga nyheter på dumma burken om SKURKEN

Dagarna går emot slutet
och snart har det gått några år
Då är summa summarum den
att vi befinner oss närmare slutet än nu

Ingen funderar och ingen berättar,
allt skall vara som vanligt med hotet
klart framför oss.
INGEN vill se eller veta.
Sprutan är Märket som Bibeln berättar om
Sprutan som de flesta vill ha men INTE borde ta.

Läs Johannes Uppenbarelsebok in the bible
and it will tell u about the truth.
Chapter 13 will tell you about it all.
IT is NOW. Warning.
If I were u I would read all about it.

Dikt och bild ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-12 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet