Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORKA


Hur ska jag kunna bära
min tyngd utan ett vemod
sytt i kors

hela herregud och jag täcker nu
en yta större än mellersta jämmerland

se mig
en ryamatta
en långhårig och oborstad
där du kan ligga på rygg
och flyta på mina färger

själv försöker jag lista ut hur jag ska orka




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-12 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP