Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett hantverk


Kärlek är ett hantverk
ett delikat sådant

Att du lever i, av, med och ur
är kraftfullt
Jag har levt med,
som en del av mig
och ändå lite diffust
Det har alltid funnits där,
här omkring

Att du lever i, av, med och ur
Så naturligt, härligt, ödmjukt
Så omfamnande
Det ger mitt lugn, ett lugn
Det gör mitt mjuka, mjukare
Tänk om ditt hela
och mitt hela
Kan växa sig större, starkare
helare, tillsammans




Fri vers av Emmeline
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-13 08:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint! :)
2022-12-28

    ej medlem längre
Ett bygge ihop, ett slott för en kung och hans drottning. Jag gissar att det är ett urtjusigt ställe. GRATTIS!!
2022-12-13

  S.A.I. Steve Lando
Fint
2022-12-13

  Gunnar Hilén VIP
Rubriken är så träffande !

"I, av, med och ur".

Genom och utöver.
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline