Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I flykt

Allt detta tyckande
om allt och ingenting
jag tar en annan väg
in bland träden
in i skuggorna

Det är ett liv i flykt

Vi delar samma verklighet
men inte samma overklighet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-13 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP