Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melankoli

Jag vet inte vad jag ska
känna
förstå
tolka
reda ut
missa

Inåt
är jag vilsen
som vägar som vuxit igen
stigar som suddats ut
minnen som fragment av tid
rum

Framåt
blåser vindar
men jag vågar inte flyga med
det piskar mig i ansiktet med kall snö
vill trycka mig tillbaka

Men

Bakåt
vill jag inte gå
ser inte det jag såg
blev ändå aldrig som jag trodde
eller så var det bara jag som någonsin aldrig trott

Ibland

måste jag bara gå
fram
mot någonting nytt
som inte tidigare jag vågat sytt
stygn av ådror

Känslor

Som att svimma men stå
ändå
gör jag nu
ensam men stark

och jag ska aldrig aldrig någon sin be
någon annan
om något
jag inte själv
kan ge.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-13 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP