Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberwhiskybagatell 13/12

 

 

Bärnstensgul vätska

inget för de hätska som

ej tål alkohol




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-13 14:23



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ett sexa Tullamore Dew, tack :))
2022-12-13

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så sant.
Men jag skulle behöva en liten hutt nu så det blir lättare med andningen. ; )
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP