Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriva om kunskap


No jab no job

No jab, no job.

Ja nu har de börjat visa att
det lyser innanför skinnet
på resande vaxxade på terminaler.
I bibeln står det om ett märke på pannan eller handen.
Det är just där det LYSER rosa färg och ljus.

Det är det märket det handlar om, som låter folk få köpa eller sälja.
Vi är på väg emot slutet, men man reagerar inte-
VARFÖR INTE?

För KUNSKAPEN FINNS INTE.
Uppmaning att ta reda på saker är inte stor,
därför förlorar en syster och bror o fler, kanske sina liv.

UPP BOKEN 13 16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666?.

Text och bild ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-13 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet