Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zelenskij föreslår fred för vinterlovet

 

Zelenski lade också fram ett förslag om fred: "Semester är den tid då normala människor tänker på fred, inte aggression. Jag föreslår att Ryssland åtminstone försöker visa att det är kapabelt att avsäga sig aggression. Det skulle vara rättvist att påbörja tillbakadragandet av ryska trupper från det erkända Ukrainas territorium före jul. Om Ryssland drar tillbaka sina trupper från Ukraina kommer ett upphörande av fientligheterna att säkerställas."

Dmitry Peskov, Kremls talesman: "Den ukrainska sidan måste förstå de existerande verkligheterna. Dessa nya realiteter existerar på grund av den politik som förts av det ukrainska ledarskapet och den nuvarande ukrainska regimen under de senaste 15 eller till och med 20 åren. Dessa realiteter innebär att Ryska federationen äger nya enheter som ett resultat av folkomröstningarna som hölls i dessa territorier. Utan att ta hänsyn till dessa realiteter är alla framsteg på förhandlingarnas väg omöjliga”.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-13 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP