Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bland synderhögen lyser alltid ett vitt hål Vill säga att du är på väg mot rensning, oavsett hur lång tid det tar


DEN SÖKER DIG!

Segla mot den rena anden

Den just dig söker 

Bland synderhögen lyser alltid ett vitt hål
Vill säga att du är på väg mot rensning

oavsett hur lång tid det tar




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP