Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma ut (Min kamp 2.22)

Jag sitter instängd i mig själv

hur ska jag komma ut

jag vill inte komma ut

det är så kallt och

blir allt kallare

för varje dag som går, vem

vill leva i denna

kalla, kalla värld men

det är den enda värld

vi har.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP