Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem är vem och vem kan vad....


Korta Funderingar/Liv

Tankar om liv...
Vi är så många med olika slags liv
och vi vet inte så mycket om våra grannar.
Vi är så många som lever bra liv och många som lever
så miserabelt dåligt.

Man kan tänka sig att människor verkligen har det tufft
och också elakt.
Man kan tänka sig att många har det glatt och alldeles perfekt.
Det finns de mitt-emellan också som hankar sig fram dag efter dag.

Vi är många tacksamma själar och många är de som kräver för mycket.
På sina arbetsplatser, i sina äktenskap, ja det finns personer överallt
som inte vill eller kan ändra på sig och bli det de borde vara.
Både ilska och sorg gör sig gällande och förstör och förgör
på många olika och kanske onda vis.

Text och bild ©Maria




Fri vers av MariaEvighet
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet