Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skriv slutar krampa


Så är de

här igen

radar upp sig


i all sin mäktighet

sin märklighet

sin verklighet


kräver att skrivas

gestaltas

i meningar


sjungna ur ett hjärtas glädje

ur ett mörkers sorg

i en saknad utan slut


jag som saknat både er

och er som läser

och tar del


av dikter

berättelser

bokstäver som föds


och börjar leva

sitt alldeles

egna liv















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-12-16 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En levande beskrivning av författarens vardag - när orden föds och släpps fria.

WOW!
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP