Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFLUENSER

Emot årets influensa
har jag sprutat mig i dag.
Sålunda bör många rensa
sig från influensers drag.
Särskilt tjejer borde gränsa
sig mot fejk av sämre slag.
Vuxen, vanlig, influensa
är ett bättre obehag.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-14 15:45



Bookmark and Share


  Lyrik
Fint rimmat, dock själv lever jag hellre utan influensor nu att pandemin tar slut (inte totalt men du fattar hur jag menar)
2023-01-23

    Sefarge VIP
Haah! Fyndig skrivelse
Det övergående ett
nödvändigt ont mot
Kommande värre
motstånd. Men
en daglig Influencer
Kontakt? Nej tack!
;)




2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP