Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljd

Bland skuggorna hörs steg och snabba andetag
Natten är mörk och tystnaden skriker

Regnet slickar mitt ansikte
Rinner längst min rygg

Något bevakar mig
Jag ser dig som ondskefull och skrämmande

Kom fram
Visa dig

Möt min blick








Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-14 15:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftig
2022-12-14

  Larz Gustafsson VIP
"Strange, he follows me back home..."
(Grace Jones)
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin