Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I något äldre tiders böcker, stod det stundom om kapitel, ungefär så här. Kapitel 6, i vilket Torkel går till väders i en ballong och Mia står för fiolerna.


Handlar inte alls om Mia och Torkel






En kvinna frågade mig till råds en gång
hur hon skulle använda sig av underlivet
för att 'göra det skönt för mannen'.

Det var nog fel av mig att svara på det,
för jag berättade att det var nog samma muskler
som fick arbeta då hon skulle kissa.

Att det kunde vara dumt av mig, beror ju på
att du tycks anse att om någon skall ha
fördel i sängtennis, det skall vara merparten...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-12-14 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP