Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 14/12

 

 

Diktarjaget skyr

gryningen älskar nattens

svärta ger mening

åt tankens flykt tiden är

ordens följeslagare

 

i mörkret hans vän

det förflutnas röst ekar

i tomma salar

målar han fresker som om

varje dag är hans sista




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-14 23:38



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Djupt svart men ändå så vackert!
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP