Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där vågorna slå


Vid havet och i havet

Havet

Där vågorna slår, där bor jag
I min dröm
Min dagliga vakna dröm
Den slutar aldrig att synas
Både dag och natt finns den i mig

Där vågorna slår, där är frid
Där sanden ler med mig, där ler jag.
Där vågorna skummar till sig om hösten
Där står jag med min kamera, leende

Där vågorna slår emot berget, det kära, vid viken
Där bor jag.

-Men, inte här.

Text och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-15 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet