Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogsved

Då och då hoppar Rågsved ut
ur mig,
eller om det är tvärtom.
Minnet gör så märkliga miner.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-15 06:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
Spännande lek med ord och minnesbilder.
2022-12-17

    Sefarge VIP
Starka minnen kan
ibland göra en
Hög i dalen
för mindre?
;)

2022-12-15

  KYREUS of Sweden
The KOKO Thang
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP