Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KYLBLOMMOR

Jorden blommar vitt

Efter en långtid av smärtblödning

När vitan styr

inga plats finns

för plågans svarta prickar

Allt ska bort

Allt ska bli ett minne

Ärr är också ett minne

Av dåliga minne

Visst ärr

Men inga känslor är kvar 

 

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP