Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt ska man klara själv...

Hund som hölls i koppel, bet tös
nådde dit trots att den ej var lös...
Domstol friar hundägare med orden,
vad kunde han då ha GJORT...

Jag tar mig för pannan STORT!

DRAGIT DEN TILLBAKA
men för det var väl han
själv allt för nervös...

Och hur kommer det sig
att domstolen tycks mot
brottsling bli allt mera
generös...

Och åt skadan nu, verkar det som om
alla ledamöter fnös... Borde inte en så´n
grupp emot brott ha lite mera "klös"...

DE ÄR VÄL ÖVER OFFRET SOM
MEDKÄNSLAN SKA STRÖS...

Nu börjar jag själv att bli nervös...

Vid nästa promenad tar jag
med en påk, om det dyker upp
nå´n påhuggare då, lär den med
vapen förströs...











Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 17:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten. Inbördes krig kan det väl kallas om någon gav sig på den som kunde försvara sig till sista blodsdroppen...
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt