Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gore-tex, fejkpäls, overall

Och för första gången ser jag det
i skarpa kontraster
det isblå mot det vita
skuggans grå mot solens bländande
det leopardmönstrade
illrosa, reflexgula,
mattsvartblått
mot tunnelbanans
smutsgrå, nersölade golv
och himmelriket som blottar sig
över den eviga bron från Gullmarsplan

jag har glömt mina handskar hemma
jag har inga hörlurar
och det är första gången
jag känner att jag fryser om knäna




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-12-15 20:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
som vanligt från dig en bra text!
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP