Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt (Min kamp 2.22)

Det finns så mycket som

jag borde göra och så lite

som blir gjort; jag väljer

minsta motståndets lag

 

idag tog jag inte ens

en promenad men

jag pratade åtminstone

med sonen i telefon

 

det finns trots allt någonting

som jag gör för att jag vill

och inte för att jag borde

 

jag vill stanna tiden

stanna tiden, snälla!

för ingenting kommer

någonsin bli bättre




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP