Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2022....


Fårskalle





En fårskalle
svävar avskalad
och lätt
på skaren

berättar
om ljumma sommarkvällar
med humlesurr
och klövermums

döden
kom en kall natt i december

till glädje

för räven
korpen
och svultna havsörnar




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-16 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP