Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blodröd sörja


När, var, hur

När, var, hur,
nya året en välkommen hälsokur?

Det jämna året övergår till att bli udda,
svåra trasigheter försöka bortsudda.

Ovälkomna virus stängs ute med locket på,
allt blir bra, till normal status återgå.

Världen skattar och ler,
vi ser kvinnor, aldrig slöja mer.

Äntligen kan Ukraina börja byggas opp,
Putins krig har fått ett stopp.

Sagan om världen en blodröd sörja,
en dröm, en saga var ska man börja.

Ja vad säger barometern om år 2023?

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-16 11:43



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Barometern går mot världskaos tyvärr.
Den boll som satts i rullning går inte att stoppa. Girighet och pengar och sjuka sinnen är nu det som styr vår värld.
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim