Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Min vita varg,
jag ligger bredvid dig
och hör din andning
den lugnar mig,
medan jag faller
för du och jag
vi är skärvor,
flingor som faller
genom samma vintergata
på väg nånstans
vi inte vet,
i ett slags nu
där våra vägar möts
precis där evigheten
går itu.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-12-17 21:18



Bookmark and Share


  Koppartråd
Så vackert skriven dikt, en genomsyrande skörhet man nästan kan ta på. Det känns som att denna bör framföras med en dold viskning.
2024-03-28

  MagisterZ
"precis där evigheten
går itu."

väldigt vackert!
2022-12-18

  Respons VIP
Vackra bilder!
2022-12-18

  Peter G VIP
Fin känsla i denna! Vacker och filosofisk! Och de avslutande raderna knyter ihop dikten på ett bra sätt!
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP