Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssarna har meddelat när de kommer att vara villiga att förhandla om fred tills tar över hela Ukraina : "Först när vår armé når Rumäniens gränser", Polen, Slovakien, Rumänien och Ungern.


På frågan om fredsförhandlingar? svar!


* Att förstå att Sverige står på den ovänliga listan, men det betyder inte att vi kommer att bli attackerade.
Vi har en konstitutionell monarki i full gång.
Den verklige Putin erkändes som tsar innan han utropades till president, så här är förklaringen och svaret på frågan:
"att vara eller inte vara" och varför förstår inte det ryska folket vem de slåss med? speciellt eftersom konflikterna i garderoben med presidenter som tagits ut på jobbet, enligt agendan, skapade många kontroverser och konflikter.
"Mr Putin" för var och en eftersom de är från olika länder och med olika nationella intressen. Hemskt!

Ryssarna har meddelat när de kommer att vara villiga att förhandla om fred: "Först när vår armé når Rumäniens gränser"

Det här ger mig ett korn av hopp om att det ryska imperiet har förstått att Rumänien också har tagit steget upp för att lära sig hur man beter sig i den moderna världen, inte för att man är glad över att vara med i Nato-alliansen.

Ru?ii au anun?at când vor fi dispu?i s? negocieze pacea: "Numai atunci când armata noastr? va ajunge la grani?ele României" - Stirileprotv.ro

https://www.expressen.se/nyheter/amerikans-tjansteman-ukraina-kan-aterta-krim/

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-12-16 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP