Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Adventskalendarium 4 av 4

 

 

vänskapen bortom
de gränser du satt

värdigheten innan
du dömde andra

ödmjukheten före
du skrämdes bort

det finns riktiga bevis
du har vänner i andra

jag ser inte någon hatas 
jag ser ingen som jagas

jag ser dig vän bland vänner
vänner som drar till sig vänner

lita på vännen i dig själv - våga
spegla vännen i andra - tillsammans tåga

att finna vänner över hela världen
en stolt vänfamilj att sitt med vid härden

som drar till sig världens universella vänner
låt vänskap bli ledstjärnan för alla du känner

 

GOD ~ JUL <3<3<3

tillönskas er alla!
 /:) Solstrale 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-18 09:25



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Goa julvibbar där!
2022-12-23

    Lena Söderkvist VIP
En trevlig kärlekskick så här före jul. God jul till dig också. Hoppetossan jamar och hälsar.
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP