Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktor Orban: "Jag skulle säga att det är som rock'n'roll...

Viktor Orban: "Jag skulle säga att det är som rock'n'roll att bygga en sådan kabel under havet"
Orban är på Cotroceni-palatset i samband med undertecknandet av avtalet om strategiskt partnerskap inom området för utveckling och transport av grön energi, tillsammans med Republiken Azerbajdzjans president Ilham Aliyev, Georgiens premiärminister, Irakli Garibashvili Rumäniens premiärminister Nicolae Ciuc?, Europeiska kommissionens ordförande, Ursula von der Leyen, och president Klaus Iohannis deltar också i evenemanget.

"Vi i Ungern är stolta över att kunna delta i en så unik, strategisk investering, eftersom det blir allt viktigare att vara innovativ och hitta innovativa lösningar. Vi förbereder nu för att bygga den längsta överföringskabeln för undervattensenergi. Om jag var 30 år år yngre skulle jag säga att det är som rock'n'roll att bygga en sådan kabel under havet, säger Viktor Orban.
"Vi vill ha ekonomisk tillväxt och säkerhet. Men vi har ingen ny strategi och i det här läget måste vi, ledarna, se till att vi kommer att ge våra folk ekonomisk och energisäkerhet. Vi är här tillsammans eftersom vi kom överens om att lösningen är att identifiera nya källor för förnybar energi för Europa.

Men detta förblir bara en dröm tills det ögonblick då vi har faktiska förutsättningar att göra kopplingarna. Vi har sådana källor runt om i Europa, och Kaspiska havet är en sådan region”, sa chefen för Executive från Budapest, enligt den officiella översättningen;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-12-17 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP