Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbagatell 21

 

 

Ett lik flyter mot

land en gräsands liv  ändat

vid en öde strand

täckt av olja från ett skepp

med siden från Samarkand

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-12-17 15:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ett sagolikt
Sagolik med
Fossilt bränsle
sitt liv förkortats!
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP