Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

Se mina vingar
Vita som snö
Doftar som frostig vintermorgon

Vingslag som ger en bris
Frisk och klar

Trygga är mina stora vingar
Skyddar dig mot de onda
Omfamnar dig med värme.

Mina stora vita vingar
Vingar av vinter!




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-17 16:35



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Denna o rubinrött blod är verkligen fina
2023-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Vintern ger inget beskydd.
Den är en förbannelse.
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin