Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigar

Stigar jag vandra
Stigar jag fann
Stigar som ledde till varann

Dom bara försvann...




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-17 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin