Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gömt i en hemlighet


Det finns något

Det finns något bortom denna sekund,
tiden tickar för dig och mig, urtavlan rund.

Det finns något bortom rum och tid,
planeter vackra i universum på glid.

Det finns något vackert i känslor och kärlek,
sakta en hand på kinden smek.

Det finns något vi inte kan förklara,
var, när och hur kan det vara.

Det finns något gömt i en hemlighet,
vad händer, frågar ödet ingen som vet.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim