Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MIna ord bara ord


Jag vill känna

Jag vill känna ljumma vinden,
små vackra rosor på kinden.

Jag vill känna doften av skogens hemlighet,
glömd, gömd ingen som vet.

Jag vill drömma, sväva bort,
långt där borta till regnbågens port.

Jag vill se det jag inte sett förut,
nyckeln både in och ut.

Jag vill av livet njuta,
dölja det gråa med seglatsens kajuta.

Jag vill läsa mina ord bara ord,
skrivna denna dag på vår jord.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim