Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Det är tider bort
drömmar möts-
oändlighet




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-17 22:13



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Det är även tider framigenom... där visioner möts
2022-12-28

  Marita Ohlquist VIP
En bra text, nickar instämmande.
2022-12-28

  BenGust VIP
Kan vara intensiva och överbrygga tider.
2022-12-27

  Kajan VIP
En dikt med inneboende skönhet; den framträder än mer om man stannar upp en stund hos texten.
2022-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP