Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandraren gömmer någonting


Skuggan

Skuggan döljer en hemlighet,
följer en inre känsla så het.

Mörkret gömmer dolda ting,
vilsne vandraren gömmer någonting.

Månen magisk i sin form,
lyser starkt manar till storm.

Tystnad som talar, inte ett ljud,
i siluett skogen i vacker nattlig skrud.

Skuggan finns och följer med så troget nära,
i min ensamhet du finns vilken ära.

JS Örjan




Bunden vers (Rim) av Örjan Noreheim
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-17 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim