Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid G!

 

 

Ett år av dödsfall

ikväll insomnade min

förre svärmor

tidigare mors make

och innan dess svärfadern

 

glad över att mor

lever julafton blir som

vanligt hemma hos

henne traditionsenligt

om nästa jul vet vi inget




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-17 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eftersom det kan te sig svårt att fira jul hos någon som inte längre är hemma hos sig, utan befinner sig i (down under) Australien istället, så får en själv hålla till någonstans annan. Att skriva av sig möjlig sorg är fint. Så texten och dess innehåll kan ha viss samstämmighet med mera verkligheten.
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP