Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2022.12.18 söndag


Ge krämporna i dig en chans

 

Meddelandecentralen, var god tig
för dödens kurva är igenkänd bland all bråte
och det är samma visa varje år.
En drömmande livsfilosofi, en sten i fickan
och riktig sand mellan tårna.

Se mig igen kärlek, så gammal är jag väl inte
att hon inte ser mig genom hullet
och allt som behövs är ett tydligt ja,
när man har vedermödan som färdkamrat.
Ja, till våra tankar, vår vänskap och till kärleken.

Du vet, som bar bålskålen
från den ena ekonomiska zonen till den andra,
så låt oss tänka oss less på psalmer, stearinljus
och hörda böner.
Efter det, kan vi bli äldre.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-18 17:11



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Riktig bra text! salta beska norrländska toner bjuder du på och avslutningen sitter perfekt.
2022-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP