Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta år (Min kamp 2.22)

Tretton dagar kvar

på detta år som

inte heller blev

något bra år

för världen

och om nästa år

vågar man inte

tro något alls.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-18 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP