Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets möda 2


Skriver några rader
vrider vänder på orden
flyttar runt
tar bort
lägger till
blir inte nöjd
sparar som utkast
väntar en dag
eller två
nya tag
suddar
suddar
texten byter skepnad
går från dur till moll
till likgiltighet
pekoral
banalitet

väntar ännu en dag
läser igen
men känns inte rätt
berör inte
glömt vad jag tänkte
raderar

Så föds en ny tanke
prövar igen
får den vingar?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-20 09:59



Bookmark and Share


  Stisse
Stark igenkänning.
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP