Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Måndag den 19 December 2022

 

Jag skulle inte säga att Gud är en djävul. Men han är ett helvete att ha att göra med och det är bara när han hör av sig man verkligen upptäcker hur illa man har det. Gud är den hand man söker hjälp ifrån och det känns vara den handen som biter en.




Skapa | Skriva av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-19 02:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Vad man behöver och vad man vill ha är ej nödvändigtvis samma, och visst kan man ha en avvikande mening; vi har den fria viljan med allt som medföljer.
2022-12-21

  MariaEvighet
Ja Gud är tuff att ha att göra med och det är rätt, För han vill ge oss liv efter hans vilja och substans, ärlighet och godhet, så skriver jag och älskar honom mer än allt.
2022-12-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, vad skall man säga om denna extra ordinära inledning och texten i övrigt för den delen. Kanske öppningen är mer chockande än inledningen av Farmor och vår Herre av Hjalmar Bergman. Det enda som jag är säker på är att Gud inte går bort och är ledsen.
2022-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP